06.webBlad.info
Onmisbare informatie over mobiele telefonie

Meest bekeken
>Islamitisch mobieltje
>UMTS-zendmasten in het nauw
>Mobiel bellen buitenland kan stuk goedkoper


Recente artikelen
>Mobiele teksttelefoon voor doven en slechthorenden
>Islamitisch mobieltje
>GSM tijdens vakantie voor het grijpen
>Mobiel bellen buitenland kan stuk goedkoper
>UMTS-zendmasten in het nauw
>Telefonie over het Internet
>Straling mobiele telefonie
Alle artikelen


Mobieltje op zonne-energie

Zonne-energie: het is gratis, milieuvriendelijk en vrijwel overal te krijgen. Na een succesvolle test introduceert Vodafone Nederland daarom, als eerste operator in Nederland, de Vodafone Solar Charger, een handige oplader met zonnecellen voor je mobiele telefoon of PDA. De introductie van de Vodafone Solar Charger past volledig in het streven van Vodafone om duurzame producten en diensten te ontwikkelen.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je wilt mobiel bellen vanuit de trein of vanaf het strand en je batterij is leeg. En er is geen stopcontact te bekennen. Op zo’n moment zoek je naar een snelle en eenvoudige manier om de batterij op te laden. Vodafone introduceert nu de Vodafone Solar Charger, een klein apparaatje met zonnecellen waarmee je overal je mobiele telefoon kunt opladen.

Milieuvriendelijk

De Vodafone Solar Charger is een plat doosje met daarin een kleine zonnecollector. Om op te laden wordt het doosje opengeklapt, in het daglicht gelegd en aan de mobiel of PDA gekoppeld. De zonnelader is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. De zonnelader is geschikt voor nagenoeg alle gangbare mobiele telefoons en PDA’s. Vodafone streeft ernaar bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame producten en diensten. Vorig jaar bracht Vodafone een speciale mobiele telefoon voor doven en slechthorenden op de markt. Ook gebruikt Vodafone groene energie voor al haar antennes en startte het bedrijf als eerste een recyclingprogramma voor mobieltjes. Deze, en andere initiatieven, staan beschreven in het maatschappelijk verslag ‘Zorgvuldig zakendoen met passie’. Dit verslag is opvraagbaar via het emailadres samenleving.nl@vodafone.com" target="_blank">samenleving.nl@vodafone.com. Bovendien kan men het verslag downloaden via de pagina's 'verantwoord ondernemen' op www.vodafone.nl.


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats