06.webBlad.info
Onmisbare informatie over mobiele telefonie

Meest bekeken
>Mobieltje op zonne-energie
>UMTS-zendmasten in het nauw
>Mobiel bellen buitenland kan stuk goedkoper


Recente artikelen
>Mobiele teksttelefoon voor doven en slechthorenden
>GSM tijdens vakantie voor het grijpen
>Mobiel bellen buitenland kan stuk goedkoper
>UMTS-zendmasten in het nauw
>Telefonie over het Internet
>Straling mobiele telefonie
>Kijkwijzer nu ook op de mobiele telefoon
Alle artikelen


Islamitisch mobieltje

Binnenkort krijgt Nederland er een nieuw mobieltje bij, die vooral aantrekkelijk is voor de islamitische consument, de Ilkone i800. In het Midden-Oosten en Azië is deze islamobiel inmiddels niet uit het straatbeeld weg te denken. Want nooit eerder is er een mobieltje op de markt gebracht dat dusdanig inspeelt op de cultuur en religie van de moslim.

Vele moslims over de hele wereld, met name de Europese landen, zijn niet altijd in staat de oproep (Athan) tot het gebed te horen of de richting van Mekka te bepalen. Of er is geen moskee in de buurt of men kan geen onderscheid maken tussen oost en west. Met de Ilkone i800 behoort dit probleem tot de verleden tijd. De Ilkone i800 speelt dankzij haar geavanceerde technologie een prominente rol in de dagelijkse, praktische en met name emotionele behoeften van de hedendaagse moslim.

De Ilkone i800 is een unieke mobiele telefoon die ontwikkeld is in het Midden-Oosten. De naam “Ilkone” komt oorspronkelijk van het Arabische woord universum. Wat de Ilkone i800 nou zo uniek maakt zijn de diverse applicaties waartoe het beschikt. De Ilkone i800 biedt onder andere de mogelijkheid om de complete tekst van de Heilige Koran mét Engelse vertaling te lezen (goedgekeurd door de Al Azhar Universiteit in Egypte). Daarnaast kan men een automatische Athan (oproep tot het gebed) instellen, met keuze uit de Athan van Medina, Mekka of Caïro. Tevens schakelt na de Athan de Ilkone i800 (op verzoek) automatisch 40 minuten op trilfunctie. Het meest revolutionaire aspect is de automatische Qibla (gebedsrichting); waar ook ter wereld, de Ilkone i800 wijst altijd de juiste richting naar Mekka aan. Tevens bestaat de optie voor een Ramadan kalender met automatisch alarm voor Sohour, Imsak en Iftar. Tenslotte zijn er zijn nog vele interessante mogelijkheden.

Volgens Masira is de lancering van de Ilkone i800, hét islamitisch mobieltje, het perfecte voorbeeld van hoe technologie en innovatie, de kracht en functionaliteit van een mobiele telefoon versterkt, inspelend op specifieke behoeften van de moslim. Inmiddels is in het Midden-Oosten en Azië de Ilkone een onderdeel van de hedendaagse islamitische lifestyle, binnenkort dus ook in Nederland en België verkrijgbaar!


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats